Hmm..??

Hmm.. någon här som vet hur man lägger upp youtube klipp här på blogg.se? Jag är ganska ny på denna sida så jag har inte fattat det inu uppenbarligen..
Tacksamt om ni vill hjälpa mig!! :)

IDOL

Okej babes, jag kan inte hålla mig längre nu. Ni alla som läser min blogg vet att jag är ett Idol freak. jag älskar Idol, och tycker det är väldigt intressant att se hur de utvecklas som personer och sångmässigt under Idoltiden.

 

Har ni någon/några favoriter??

 

Jag har några jag tycker ska bli topp 3 i Idol men de tänker jag inte avslöja inu. Däremot kan jag ju berätta att den jag tycker ska vinna hela Idol är SJÄLVKLART Jay Smith från helsingborg.!! Han är redan en stjärna! Han borde vara världsberömd redan. Han har en helt fantastisk röst, som jag bara älskaar!! Grymt sexig, grym, cool röst har han! Han måste vinna Idol2010, annars vet jag inte vad jag gör! För er som inte har hört honom (hur kan man missa det ) så lägger jag upp några videoclips här till er! Lyssna och njut ordentligt nu!:D Den första videon är när han sökte på audition i Malmö. Och den sista videon är från igår! LOVE HIM!

 

Ps: där finns väldigt många otroliga sångare/sångerskor i år.


Världens dyraste öl..

Den här spyende lilla krabaten kostar nästan 6.000 kr och flaskan är insydd i en uppstoppad ekorre eller hermelin (rätt bisarrt om ni frågar mig). Under namnet The End of History har det skotska bryggeriet Brewdog tagit fram världens dyraste – och starkaste – öl.

Ölet rekommenderas att drickas i små mängder. Något som man kanske kan förstå när man ser prislappen som står på 500 pund styck, och det faktum att den med sin alkoholhalt på 55 procent är världens starkaste öl.

Endast 12 flaskor bryggts totalt. Och trots priset dröjde det inte länge innan hela produktionen var såld.

Så jävla sjukt va?!?


Hösten är här..

Nu är hösten verkligen här för att stanna. Det är nästan minusgrader om nätterna, om det inte redan ÄR minusgrader tillomed (?) Är det bara jag som blir deprimerad? Nu går vi bara mot kallare och mörkare tider.. Hur kul är det egentligen? Man måste ha på sig en massa kläder och jackor för att kunna gå utanför dörren utan att frysa ihjäl, och inte ens det hjälper alltid. Löven faller, det regnar och blåser! Snart kommer väl snön också.. ohhh.. visst kan det vara fint att titta på en fin höstdag eller när snön är alldeles slät och fin utanför ens fönster. Man kan få helt underbara bilder. MEN man vill ju bara hålla sig inne, dricka varm choklad och titta på kylan utomhus. Nääee, vet ni vad jag vill göra om vintern? Jag vill bygga en koja och gå i ide, precis som björnarna gör. Det är ett smart djur tycker jag!=)

Vart har sommaren tagit vägen? Den kom, och den försvann lika fort. Man hinner verkligen inte med. Jag är inte redo för kyla inu.. är ni det??

Usch, nu ska jag dricka mitt varma kaffe och låtsas att det är sommar ute!

PussPuss

 

 

 

KampanjBanners 03

Vill du ha BILLIGA BRA PARFYMER?

Vill DU ha billiga, bra parfymer?? Sommar special 728x90

Vill du ha BILLIGA BRA PARFYMER?

Vill DU ha billiga, bra parfymer?? Sommar special 728x90

TIPS!

Tänkte tipsa er om en super duktig tjej på youtube. Hon måste vara en grymt duktig sminkös/makeup artist.
Här är blandannat en video hon har gjort.
http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw

Sponsor paket

Vet ni vad? Jag fick hem ett eller två väldigt vackert armband av pearlnet.se/. Jag rekommenderar starkt att ni ska gå in på deras hemsida och se deras vackra utbud av smycken. Detta kan jag använda till allt möjligt, både vardags och fest. Är super duper nöjd med mitt fina smycke. Tack så mycket pearlnet.se/ Detta kommer jag använda mycket!

PussPuss


Shopping??

Lite shopping? Cellbes Sverige Cellbes Sverige Cellbes Sverige

Tandblekningen..

För er som undrar så är det tandblekning från http://www.simplesmile.se/ jag använder mig av. Fick hem dem i fredags eftermiddag. Testade den första gången igår. Ska använda den varje dag i denna vecka och se hur fort jag börjar få resultat. Jag vill ha kritvita tänder.. jag älskar den " fejklooken". Ska bli spännande att se hur det går, Som ni ser så fick jag ju hem 2 paket från dem. Skriver efterhand hur det går osv.
Än sålänge kan jag säga att det är väldigt simpelt att använda, och jag tror mig nästan se lite skillnad redan (?)
Återkommer om mer info senare.
PussPuss

Christina Aguilera..

Vad sägs om lite skvaller såhär en tisdag förmiddag?

Kolla in Christina Aguileras Jojobantning på bara några få månader..

Se före och efterbilderna!


Klant!

Godmorgon allihopa!
Har ni sovit gott?
Jag har varit vaken sen halv8, har suttit med tandblekningen sen dess typ, haha. ska ta ut den nu.
Såg ni föresten att min header på bloggen försvann igår kväll ett tag?? Haha förlåt sötisar, det var jag som var lite klantig bara.. Soooo me haha, men va fan jag e väl inte teknisk lixom?? :-O
Söta Mats fixade tillbaka den till mig sen iallafall. Tack så mycket!
Så vad händer idag då? Hmm, blir nog shopping tror jag.. får se. Sen får jag väl vara lite duktig också kanske?=)
Ha en bra dag allihopa, nu måste jag ta ut tandskenorna och fixa kaffe!
PussPuss! <3

Test


Veckans planer..

Veckans Planer:


 

Shoppa, jobba, möten, få hem spons, fixa mer spons, vara modell på en cool makeupshow, bleka tänderna m.m m.m


Grattis!

Här är alla vinnarna av årets Blog Awards 2010.

ÅRETS BLOGG: Egoina

ÅRETS BLOGG-TV: Show by Kling

ROLIGAST I BLOGGVÄRLDEN: Ana Gina

ÅRETS NYKOMLING: Andreas Wijk

ÅRETS BLOGGBUSINESS: Michaela Forni

ÅRETS BLOGGINSPIRATÖR: 17 år och trebarnsmamma

ÅRETS KÄNDISBLOGG: Maria Montazami

ÅRETS SKÖNHETSBLOGG: Lindas sminkblogg

ÅRETS MEST ORIGINELLA: Lady Thirty

ÅRETS MODEBLOGGAndreas Wijk

GULDPENNAN: Alex Schulman

ÅRETS BLOGSTAR: Lady Thirty


The winner is...

Nu är det dags att avslöja för alla vem vinnaren av 300kr på  www.evasunderklader.se är.

 

*trumvirvel*

 

GRATTIS Isabel Viksten! Hoppas du kommer trivas bra i dina nya vackra kläder. Du har nu fått ett mejl av mig personligen.

 

 

Det var jätte svårt att utse en vinnare då gärna alla som mejlade in hade fått vara vinnare. Men ge inte upp sötisar!! Det kommer komma fler tävlingar på min blogg, så det är bara att hålla utkik.

PussPuss på er allihopa..


Paket

Vet ni vad jag fick hem i brevlådan i.. förrgår?? Ett litet sponsorpaket med smink ifrån www.blackonyx.se. Snällt va? Hihi, har inte hunnit testa det inu men ska göra det ikväll. Tycker absolut ni få gå in och kolla på deras billiga fina sminkutbud. Detta fick jag av dem: En palett med 4 ögonnskuggor i, ett coverstick och ett läppstift!:-)

www.blackonyx.se/

 


Lördagsmorgon..

Helloo babes=)

Har ni sovit gott? Eller ni kanske fortfarande sover? Det är ju trots allt lördag, o då får man ha liite sovmorgon. haha. Hur var annars er fredag? Min fredag var bra och mysig. Hade gäster, så det blev väldigt god mat, dricka och trevligt sällskap. Sen blev det självklart Idol.. ÄLSKAR idol! :D Men det vet väl ni alla redan haha.

Så nu sitter jag och älskling och dricker gott kaffe vid varsin dator. Haha.. han spelar lite och jag bloggar såklart. Kom på att tävligen för  avslutades igår ju! Pga jag itne hade tillgång till någon dator igår, kommer jag dra vinnaren idag! Spännande va? Det har varit många som mejlat in och varit med i tävlingen, så det kommer bli svårt att utse en vinnare=)

Så håll utkik babes!=)

PussPuss sålänge...


Paket

Fick hem ett sponsorpaket ifrån  www.zylber.com i förrgår. Jag hittade pappas digitalkamera nyss så kunde ta bilder nu. Annars hade ni fått vänta till jag kommit hem ju.

Jag fick ett par ascoola svarta toffsörhängen. Haha känns dig avis Maria montazami. haha :D :D * toffssamlaren*

Och så fick jag ett sött rosa armband.

Fint va? Ska visa senare hur det ser ut när jag har det på mig också. Men här kommer lite bilder.

Kom ihåg!  där hittar ni dessa smycken, och en massa andra fina smycken såklart!

 


TÄVLINGEN AVSLUTAS IKVÄLL!


Tänkte påminna er om att tävlingen på 300kr på valfritt plagg hos www.evasunderklader.se avslutas ikväll. Ni har alltså bara dagen på er att mejla till [email protected] varför just DU vill vinna.
Jag kommer dra vinnaren ikväll, så håll utkik!!

PussPuss

Fredag

Tudiluuu sötisar!=)

Har ni sovit gott? Jag har inte sovit speciellt många timmar, men behövde gå upp nu ändå. eller, nu och nu, har varit vaken snart i en timme haha.Dessutom ska ju älskling hämta mig när han slutat, och han trodde det blev till lunch, eller kanske tillome tidigare. Så du måste jag ju vara färdig, hyfsat iallafall hehe. Jag har lyckats få i mig en kopp kaffe inu, och tänkte snart tvätta håret, då de tar sån jävla tid att torka även om jag självklart använder hårfön. Jag måste typ torka det i omgångar, haha. Men va faan så är det nä man har långt och tjockt hår. Hellre det än kort tunt hår, fyy nej!! Men men hörs senare babes!=)

PussPuss


Pics

Heeyy babes=)
Sitter o myser med mig själv just nu och funderar en massa. Tänkte lägga upp lite bilder på mig själv,både gamla och nya, kom nyss fram till ni knappt sett bilder på mig här på denna bloggen hehe=)
PussPuss

Afterdark..

Haha, sitter nu och tittar på Afterdark på kanal 4. Kan man bli annat än glad? haha =)

Babsan till exempel är ju störtskön ju! Man kan inte sluta le.. är det bara jag som tycker det eller?=)

 


Leopard modet

Leopard mönstret har slagit igenom enormt, det är det som är höstens trendsättare. Vad tycker ni om det? hiss eller diss??


Paket

Fått hem ett sponsorpaket med smink idag.. najjs! :-) Ska lägga upp bilder osv sen, har inte min kamera här just nu, och jag vill ju ta bra bilder :-)
Så håll utkik babes=)
PussPuss

Drinktips!

Drinktips! Mina två favvisar!
Frozen Daiquiri:

Ljus rom

3,0

cl

Crème de Mûre

2,0

cl

Citronjuice

3,0

cl

Sockerlag

3,0

cl

Jordgubbspuré

5,0

cl

Krossad is



Cosmopolitan:


4 cl citronvodka
2 cl Cointreau 
4-6 cl cranberryjuice
(pressad citron eller lime)

Röres eller skakas beroende på om du vill ha drinken klar eller grumlig. Servera i martiniglas med en citronskiva som garnering.


Vill DU vinna??

Glöm inte bort min tävling nu allihopa! Tävlingen avslutas på fredag.

Det enda ni behöver göra är att mejla till [email protected]  varför just du vill vinna valfri vara för max 300kr på www.evasunderklader.se.

PussPuss


Sova..

Hmm.. varför sover inte jag? Jag borde sova nu... suck.. kan aldrig sova när jag inte sover med min älskling... :P Får försöka nu iallafall, för ögonen går i princip i kors på mig.. haha.

Så natti natti allihopa!

PussPuss


Mmmm.. paket...

Helloo gullungar=)
Är allt bra med er idag?
Jag sitter just nu hemma hos min pappa, mys va? Var ett tag sen jag hälsade på honom, så det var väl dags. Stannar som längst till fredag. Vad gör ni andra idag?
Fick hem 2 paket med posten idag också föresten, alltid kul med paket ju! eller vad säger ni?
Jag älskar iallafall att få paket, haha.
Vad tror ni jag fick hem då?
Tänker inte berätta vad det var för er nu, lägger upp ett litet inlägg senare med bilder också.
Hörs sen!
PussPuss

TÄVLING!

Nu är det tävling!

Ni får välja precis vad ni vill på www.evasunderklader.se och det får kosta MAX 300 kr.

Det enda ni behöver göra är att mejla till [email protected]  varför just du vill vinna valfri vara för max 300kr på www.evasunderklader.se.

Så kom igen! Tveka inte, tävlingen kommer vara fram till fredag, då kommer jag välja ut en vinnare!

Mejla till [email protected]

PussPuss


Zylber.com

Helloo babes=)

Vet ni vad? Jag fick ett presentkort på 100kr av www.zylber.com.. Snällt va?

Detta beställde jag nu :) Sött va? Så gå genast in och kolla deras fina utbud av smycken och accesoarer! www.zylber.com

PussPuss!


About me

Helloo Snyggingar!=)
Tänkte berätta lite om mig själv, för er som inte vet vem jag är ( hur kan man inte veta det, haha skoja )
Lägger in en lista med enkla frågor och svar, så hoppas jag ni lär känna mig liite bättre =)
Som ni förstår kommer jag från www.scandalbeauties.com/bloggar/emma där jag finns med på bloggtoppen. Kolla gärna in min blogg där också, om ni vill veta mer/ se fler bilder osv, då jag nyss skapat denna bloggen.
Ni kan även mejla era frågor till [email protected]
Beroende av: Massor haha
Vad tror folk om dig: Att jag är en elak jävla bitch!
Stämmer det:Nej!
Vad får du oftast komplimanger för:Min stil, mitt hår, mina ögon, mina läppar, min kropp.. ja allt! haha
Sprit, cider, vin eller öl: vin och sprit. cider funkar också.
Brukar du bli för full: Nej, jag tål mycket
Är du allergisk mot något: Enbart pollen.
Antal timmar sömn inatt
: Hmm 8 timmar tror jag
Brukar du komma i tid: Ja, oftast. Om det är viktigt, så kommer jag alltid i tid.
Favoritdryck på morgonen: Kaffe!! och juice.
Rakar du benen: Ja, varanan dag typ, haha jag hatar stubb!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja absolut!
Har du spytt offentligt: Nej!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag hade nog varit ett svin, o playat runder massa. HAHA
Är det okej att gråta: Jaa absolut..
När grät du senast: förra veckan..
Bär du glasögon eller linser: Nej! solglasögon räknas inte va? haha
Har du piercing: Ja, i naveln.
Vill du gifta dig: Ja, såklart!!
Vill du ha barn:Ja, klart jag vill!
Solar du ofta: Ja, så fort man kan sola typ!
Är du bra på att laga mat: Ja, det tycker jag.
Är du flygrädd: nej, inte speciellt.
Hur vig är du: vig!
Har du tandläkarskräck: Sjukligt mycket ja, tyvärr.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska utan tvekan!
Vilken ögonfärg har du: Grönblåa – de bytar färg efter väder. ascoola :D
Biter du på naglarna: Aldrig!!
Röker du: Ja :O

Alla frågor osv

Tänkte redan nu berätta att om ni har några frågor, om precis vad som helst eller om ni vill kontakta mig angående jobb osv, så släng iväg ett mejl till [email protected]
Alla frågor besvaras så gott jag kan! No limits ;-)

Tudiluuu

Tudiluuu babes=)
Tänkte testa att skapa en blogg här nu.. får se om jag kommer fortsätta med det. De flesta av er känner säkert igen mig från www.scandalbeauties.com/bloggar/emma. Där jag finns med på bloggtoppen! :)
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg här nu för att se om det fungerar.
I min blogg kommer ni få följa med mig på mitt fantastiska liv och få tips om skönhet, mode m.m m.m
Nu måste jag röra mig. Ha en bra dag sötisar!
PussPuss
Me

RSS 2.0