My private life..

Hellooo snyggingar!
Tänkte påminna er om att min mer pivata blogg finns på www.scandalbeauties.om/bloggar/emma. Där får ni följa mig genom mitt underbara liv! =) Spännande va? 
Har ni några frågor eller funderingar till mig ( det kan vara preis vad som helst ) Så släng iväg ett mejl till [email protected] eller skriv i kommentar fältet på min andra blogg. Enklast är att mejla, tror jag.
Sköt nu om er!
PussPuss

Mmmm paket..

Som jag berättade igår fick jag ju massa paket hem i brevlådan.

 

Detta fick jag i Paket 2:

 

Benvärmare! Dessa super sköna och varma benvärmare kommer ifrån www.ullcentrum.com/. Jag rekommederar skarpt dessa, då de verkligen fyller sin funktion! Och hur skönt är inte det nu när det börjar bli så kyligt och rått utomhus? Det ena paret är långa och går upp till knäna, där är även volanger på toppen. Det andra paret är "normal långa" och super sköna. www.ullcentrum.com/

 


Mmmm paket..

Mmmm vem älskar inte att få paket hemskickade??=)

Paket nr 1:

1 natural cleanser, 1 moisturizer och 2 natural cleanser cloth. Testade dem meddetsamma. För er som inte vet så är det rengöringsprodukter. Alla kommer ifrån Nutra vendo www.vitaminb5.se/.

Jag kommer använda dem varje dag, och kommer berätta hur det fungerar osv. Efter en gång jag testade det imorse så kändes det super bra. Me like=)


Blogg...

Helloo babes!

Tänkte bara berätta att denna bloggen ska jag ha ( iallafall just nu ) Mer som en mode, shopping, skönhet blogg. Vill ni veta mer om mig osv så ska ni gå in på min andra blogg www.scandalbeauties.com/bloggar/emma. Där kan ni följa mitt liv och andra roligheter istället. Den uppdaterar jag flera gånger om dagen, så bara in och börja följa mig om ni inte redan gör det.
Ha det bra sålänge!
PussPuss

RSS 2.0